Cautare

61542 de rezultate pentru "lista abonatilor din municipiul buzau" (4.03 secunde)
Lucrarile respective vizeaza amenajarea drumurilor in mediul rural, dezvoltarea retelelor de alimentare cu apa precum si a retelelor de canalizare, in mai multe localitati din judetele Buzau, Vrancea, Constanta. De astfel de lucrari se vor bucura consiliile locale din localitatile Scortoasa, jud.
Deputatii din Comisia de Regulament nu au putut vota ieri raportul final asupra proiectului de act normativ pentru ca personalul tehnic nu a avut timp suficient sa finalizeze documentul, votul fiind amanat pentru luni, cand deputatii Coalitiei majoritare vor cere convocarea Biroului Permanent.
La standul anticarului Cristi din Buzau, de la targul Piata Taraneasca de la MTR am gasit obiecte vechi inedite, precum:
Aura Casaru, Project Administrator la Zestrea Bisoceana din Buzau, creeaza opinci din piele de diferite marimi si culori pe care le puteti gasi zilele acestea la Targul de Turism organizat la Romexpo.
Carrefour Romania a premiat recent copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Paște 2014, ajuns deja la a XXV-a ediție.
Primaria Craiova doreste sa implementeze cu bani europeni un amplu sistem de supraveghere a zonelor publice din oras cu zeci de camere video Municipalitatea a inclus in programul de investitii al anului 2012, aprobat de Consiliul Local Craiova luna trecuta, suma de 120.000 de lei pentru realizarea proiectului tehnic al obiectivului intitulat "Cresterea sigurantei publice din municipiul Craiova prin introducerea unui sistem de supraveghere video".
Presedintele PC, Dan Voiculescu, continua si astazi, dupa ce ieri dupa-amiaza a discutat cu liderii filialelor din teritoriu, dezbaterile cu parlamentarii si cu ministrii partidului pentru a decide daca mentin protocolul cu Coalitia si, mai ales, daca ies sau nu de la guvernare.
Garda Financiara Constanta a reusit cea mai importanta captura a anului, dupa ce a confiscat peste 150 miliarde de lei vechi de la doua firme din Constanta care derulau afaceri pe cai mari fara a inregistra veniturile obtinute.
Carrefour Romania a premiat astazi copiii talentati din clasele 0-VIII, participanti in cadrul Concursului de desene Craciun 2013, ajuns deja la a XXIV-a editie.
Puteti citi in continuare a doua parte a interviului incendiar din Adevarul. ... • Dupa alegerile din 2012. ... Nu ma poate opri Traian Basescu, prin declaratia aia ca nu as fi eu calificat pentru secretar general ca n-am castigat la Buzau.
Primul punct din aceasta strategie, sustin surse din cadrul PL-D, este castigarea a cat mai multor fotolii de primar, mai ales in localitatile mari, si a cat mai multor locuri in consiliile locale si judetene.
Comisarii GF au aplicat amenzi contraventionale totalizind peste 1,246 miliarde lei vechi, incepind din anul 2003, in urma controalelor efectuate la 17 firme patronate de Hayssam.
Productia de rapita a Romaniei s-ar putea dubla in acest an, la 700-750.000 de tone, in conditiile in care suprafata cultivata a crescut in acest an cu peste 30%, la 430.000 de hectare, potrivit estimarilor companiei Agricover, furnizor de produse ti servicii in agricultura."Cretterea este datorata atat suprafetelor suplimentare alocate rapitei in toamna anului trecut, a conditiilor climatice favorabile din iarna 2007, dar mai ales datorita utilizarii tehnologiilor de calitate (seminte ti produse pentru protectia plantelor).
Dana Rogoz a lansat, in urma cu trei ani, prima sa colectie de articole din piele in colaborare cu un producator din Buzau.
Scolile sunt inchise luni in Bucuresti si in mai multe judete din tara Din cauza vremii, luni, in Bucuresti si alte cateva judete din tara, scolile si gradinitele sunt inchise, urmand ca apoi sa se ia masurile necesare pentru recuperarea orelor pierdute.
In urma intrunirii, s-a stabilit ca functia de presedinte al Consiliului va fi preluata, pentru un mandat de un an, de presedintele Consiliului Judetean Buzau, Victor Mocanu, in vreme ce Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta il va seconda, din postul de vicepresedinte.
Copaci doborati, accidente, trenuri anulate si porturi inchise Vijelia puternica de vineri seara a inchis porturile de la malul marii, a doborat copaci si mai multe trenuri au fost anulate din cauza vremii nefavorabile.
Consiliul Judetean Buzau va inlocui autoturismul Audi A 6 achizitionat cu peste 60.000 de euro din banii contribuabililor cu un autoturism al carui cost va fi cuprins intre 15.000 si 18.000 de euro.
"Elena Udrea a luat ciocanele in cap!" Apropierea congresului PD-L ii impinge pe unii candidati sa isi clarifice petele din biografie, asa explicandu-se, probabil, faptul ca liderul pedelist Cezar Preda tine sa puna punct, dupa multa vreme, zvonurilor privind relatia amoroasa dintre el si Elena Udrea, vehiculate in mass-media ultimilor ani si intarite de o declaratie publica a lui Viorel Hrebenciuc, care sustinea ca cei doi ar fi fost interceptati de SPP intr-un motel din Buzau.
Cazul Buzau este deja arhicunoscut. Primarul Constantin Boscodeala si organizatia PSD Buzau il sustine fatis pe independentul Victor Mocanu la sefia CJ in detrimentul candidatului oficial al USL, liberalul Cristian Bagiu.
google-analytics.com